Zomerupdate van MapleStory is nu beschikbaar (2024)

De populaire, side-scrolling 2D MMORPG MapleStory van Nexon heeft de eerste van zijn tweedelige GO WEST!-update gelanceerd. MapleStory slaat een nieuwe richting in met exclusieve, gelokaliseerde updates. Deze update bevat veel verbeteringen waarbij feedback van spelers is verwerkt en er zal veel geweldige en diepgaande content zijn om naar uit te kijken.

Zomerupdate van MapleStory is nu beschikbaar (1)

De spanning begint met de GO WEST!-update van deze zomer, die Inkwell en Dr. Lim in de schijnwerpers zet als de Maple Boys, een uniek en speciaal muziekduo op tournee in Maple World. Spelers kunnen fan worden van de Maple Boys en berichten van steun achterlaten, genieten van de show en exclusieve beloningen ontvangen.

De update bevat content waar spelers van zowel de interactieve als de heroïsche wereld zeker van zullen genieten. De heroïsche wereld behoudt het levelen van personages door Meso-acquisitie en de gebruikelijke gameplay-ervaring. De Interactive World-ervaringen veranderen de verhandelbaarheid van bepaalde items zoals Sol Erda Fragments en Sweetwater Equipment, wat voordelen met zich meebrengt die horen bij verhandelbaarheid van items in de World. Bovendien is de Maple Rewards Shop bijgewerkt, wat de voordelen voor spelers vergroot.

Zomerupdate van MapleStory is nu beschikbaar (2)

Angelic Buster is terug met nog krachtigere vaardigheden

Angelic Buster, MapleStory’s Battleground Idol, is op haar comebacktour en is terug met een geheel nieuwe, schattiger dan ooit make-over. Het is niet alleen haar uiterlijk dat is vernieuwd, ze heeft ook nieuwe vaardigheden, animaties, verhaallijn en meer. Angelic Buster stapt over van haar Soul Recharge-systeem om haar beste vaardigheden te versterken, en met haar nieuwe talenten kan ze MP aanboren om ze te versterken, waardoor ze het publiek gemakkelijker dan ooit kan verbazen. Angelic Buster heeft nu een arsenaal aan vaardigheden om haar fans te laten juichen terwijl ze haar vijanden wegblaast.

Bovendien is het aanvalsbereik van “Celestial Roar”, de 4e Job belangrijkste jachtvaardigheid, vergroot, wat de bruikbaarheid verbetert. “Superstar Spotlight”, dat werd gebruikt voor de jacht en bazen, is verbeterd en spelers kunnen nu een buff-effect ontvangen, ongeacht de locatie van de verlichting. Bovendien is de actievertraging van een aanzienlijk aantal vaardigheden verminderd, wat de gameplay verbetert. Ondertussen zal “Soul Seeker”, dat een groot deel van de jacht voor zijn rekening neemt, beter dan voorheen worden gegenereerd bij gebruik van “Celestial Roar”.

Spelers kunnen ook een nieuw Angelic Buster-personage creëren en duiken in het Comeback! Battleground Idol-evenement, waar ze een schat aan speciale beloningen kunnen verdienen terwijl ze haar symfonie van nieuwe krachten verkennen en haar gloednieuwe verhaalinhoud ervaren.

Bereid je voor op nog meer Hyper Burning

Hyper Burning is terug, waardoor een enkel personage twee bonuslevels kan krijgen elke keer dat ze een level omhoog gaan totdat ze level 260 bereiken. Het supersnelle levelen gaat verder met een gloednieuwe map voor Hyper Burning genaamd Tera Blink. Deze nieuwe functie stelt spelers in staat om een ​​wereld binnen Spiegelmann’s Hat te betreden op level 10 en te blijven tot level 200 voor versneld levelen. Door Hyper Burning te gebruiken in combinatie met Tera Blink kan een ervaren speler level 200 veel sneller bereiken dan ze normaal zouden kunnen.

Maplers kunnen meedoen aan leuke activiteiten en stapels ontvangen Beloningen

Epic Dungeon: High Mountain is MapleStory’s eerste epische dungeon voor personages van level 260 en hoger. Spelers gaan op in het verhaal van de ontwaakte zonnegod Mitra die na een lange slaap is teruggekeerd naar de High Mountain. Ze moeten talloze vijanden en de baas Tynus verslaan om veel EXP, Sol Erda en Sol Erda Fragment-beloningen te ontvangen.

Legion Artifact is een nieuw groeisysteem waarbij spelers missies kunnen voltooien via verschillende gameplay en statistieken kunnen verkrijgen die op alle personages kunnen worden toegepast. Spelers voltooien Artifact Missions om Artifact EXP en punten te verdienen en gebruiken die beloningen om hun Artifact Crystals te verbeteren om verschillende statistieken te verkrijgen, zoals Increases Boss Damage, Increase Critical Damage, Increases Item Drop Rate en meer.

In Dreaming Lachelein nodigt Lucid spelers uit voor een fascinerend feest in Lachelein, de Dreaming City. Spelers kunnen beloningen ontvangen door gewoon elke dag in te loggen en krijgen extra voordelen door wekelijkse missies te voltooien. Ze kunnen ook zeldzame outfit-items krijgen door deel te nemen aan minigames en veel EXP verdienen door speciale vaardigheden te gebruiken voor een snelle levelstijging.

Gerelateerd

Jos Vis

Deze redacteur is een enorme moraalridder! Tot vervelens aan toe weet hij altijd weer iets positiefs te melden over elke game. Daarnaast kun je hem altijd gebruiken als levende gamesencyclopedie en is hij al meer dan 35 jaar een betweter in de gamesindustrie, bah!

Zomerupdate van MapleStory is nu beschikbaar (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Ignacio Ratke

Last Updated:

Views: 5697

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Ignacio Ratke

Birthday: 1999-05-27

Address: Apt. 171 8116 Bailey Via, Roberthaven, GA 58289

Phone: +2585395768220

Job: Lead Liaison

Hobby: Lockpicking, LARPing, Lego building, Lapidary, Macrame, Book restoration, Bodybuilding

Introduction: My name is Sen. Ignacio Ratke, I am a adventurous, zealous, outstanding, agreeable, precious, excited, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.